Προστασία δικτύου & ασφάλεια internet

Γνωρίζουμε τις ανάγκες τις δικτύωσης και της πληροφορίας του Intenet και προτείνουμε δοκιμασμένες και αποτελεσματικές τεχνολογίες προστασίας δικτύων και όχι το αποκλεισμό από το internet που εφαρμόζουν οι περισσότεροι.

Firewall για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Οι λύσεις software και hardware firewall για μικρές επιχειρήσεις είναι και οι δύο σχεδιασμένες για να αποτρέπουν τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε υπολογιστές. Τα firewall συμβάλλουν στην αποτροπή τυχόν υποκλοπής ιδιωτικών δεδομένων ή τοποθέτησης δούρειων ίππων ή άλλων απειλών Internet στους δικτυωμένους υπολογιστές σας από εισβολείς (hacker).

Σαν ιδανική λύση για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις προτείνουμε CISCO hardware firewall ενσωματωμένο σε μια ολοκληρωμένη λύση για την ασφάλεια γιατί πέραν του firewall, η σωστή λύση για εμάς θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει υποστήριξη για εικονικά ιδιωτικά δίκτυα (VPN), προστασία από ιούς, από ανεπιθύμητη ηλεκτρονική αλληλογραφία (spam), από λογισμικό κατασκοπείας (spyware), φιλτράρισμα περιεχομένου και άλλες τεχνολογίες ασφαλείας.

Παραμείνετε σε Απόσταση Ασφαλείας από τις Απειλές του Internet

Απολαύστε την δοκιμασμένη τεχνολογία του επίσημου συνεργάτη μας ESET NOD32. Την λύση που εξαλείφει όλων των ειδών των απειλών του Internet. Η βασισμένη στο cloud σάρωση, παρέχει υψηλό επίπεδο προστασίας, αυξάνοντας την ταχύτητα της σάρωσης διασφαλίζοντας ότι το σύστημά σας τρέχει στη μέγιστη δυνατή απόδοσή του.

 • Antivirus and Antispyware
  Προληπτική προστασία ενάντια σε όλες τις online και offline απειλές.
 • Σάρωση βασισμένη στο Cloud
  Αξιοποιήστε την ταχύτερη διαδικασία σάρωσης, η οποία χρησιμοποιεί την online βάση δεδομένων φήμης αρχείων για να διακρίνετε τα ασφαλή αρχεία.
 • Anti-Phishing
  Σας προστατεύει από απόπειρες ψεύτικων websites να υποκλέψουν τα ευαίσθητα δεδομένα σας, όπως usernames, κωδικοί ή πληροφορίες τραπεζικών συναλλαγών και στοιχεία πιστωτικών καρτών.
 • Σάρωση Καθώς Κάνετε Download τα Αρχεία
  Ελαχιστοποιεί τον χρόνο σάρωσης, ελέγχοντας τα μεγάλα αρχεία τη στιγμή που γίνονται download.
 • Έλεγχος Αφαιρούμενων Μέσων
  Μπλοκάρετε τα άγνωστα CDs, DVDs, USBs & άλλα μέσα, εμποδίζοντας έτσι τη μη εξουσιοδοτημένη αντιγραφή των προσωπικών σας δεδομένων σε εξωτερικές συσκευές αποθήκευσης.
 • Host-based Intrusion Prevention System (HIPS)
  Προσαρμόστε την συμπεριφορά του συστήματος με μεγαλύτερη λεπτομέρεια.

Για την σωστή και αποτελεσματική λειτουργία των συστημάτων ασφαλείας σας υποστηρίζουμε πλήρως με συμβόλαια συντήρησης, που περιλαμβάνουν τον έλεγχο, την παρακολούθηση και αναγκαίες προσαρμογές της υποδομής στα νέα δεδομένα ασφαλείας.